Restaurant Benz

Culinaire tips voor op een sloep huren Amsterdam

Geplaatst op

Een sloep huren Amsterdam; het is zeer leuk. Maar goed, dat betekent niet per se dat het niet nóg leuker kan. Wij weten namelijk hoe je er écht goed gebruik van maakt. We hebben onszelf onderworpen aan de test, we hebben ons opgeofferd om het eens te proberen en we zijn erachter! Waar achter? Wat de beste culinaire tips zij voor op een sloep huren Amsterdam natuurlijk. Hier lees je waar we achter zijn gekomen om jouw middagje varen op een sloep een genot te maken met allerlei lekkere hapjes en drankjes. 

Lichte en verfrissende hapjes

We begrijpen dat je geen 5 gangenmaaltijd gaat neerzetten voor de gasten wanneer je kiest voor een sloep huren Amsterdam. Wat we níet begrijpen? Mensen die kiezen voor ontzettende zware, vette maaltijden op een zomerdag op het water. Je wilt iets verfrissends, iets lichts hebben om te verorberen. Dit is prima mogelijk! Je kunt daarom het beste een lekkere borrelplank maken of bestellen met allerlei zomerhapjes. Sushi, fruit, mager vlees, zalm, salades, wraps; er is keuze genoeg! Een sloep huren Amsterdam wordt zo al heel snel een succes met lichte en verfrissende hapjes. 

Koele drankjes voor een zomerdag

Drankjes mogen niet ontbreken. Nooit, maar al helemaal niet als je kiest voor een sloep huren Amsterdam. Je kunt het beste kiezen voor van alles wat, zolang het maar koel is. Je kunt bijvoorbeeld een lekkere, frisse en lichte witte wijn en rosé aanschaffen en in je koelbox leggen. Een rosé doet het overigens ook altijd goed op een sloep huren Amsterdam. Ga je toch liever voor iets klassiekers, maar wat ruigers? Een slok goud uit een flesje kan ook nooit fout gaan. De vraag is alleen nog; Heineken of Hertog Jan? 

Variatie voor iedereen

Daarnaast is het nog belangrijk om een beetje variatie te verzorgen. Niet iedereen houdt van het een, vindt de ander heel lekker of drinkt alcohol. Houdt een beetje rekening met die variatie en haal meerdere dingen. Een sloep huren Amsterdam is het allerleukste om te doen als iedereen het naar zijn of haar zin heeft en hoe verzorg je dat beter dan met hapjes en drankjes die iedereen lekker vindt? 

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je op culinair gebied. Lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ restaurantbenz.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden